Felicitări

Cu ocazia Zilei Lucrătorului medical și a Farmacistului, Vă adresăm sincere felicitări, urîndu-Vă multă sănătate și ascensiune continuă în domeniul profesional.

Această profesie este pe bună dreptate considerată una din cele mai nobile din lume, dar şi una extrem de responsabilă. Majoritatea absolută a lucrătorilor în halate albe îşi onorează funcţiile de serviciu la un înalt nivel de măiestrie profesională, muncind cu jertfire de sine, deseori în afara orelor de program, ghidându-se în activitatea de zi cu zi, de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate. Lucrătorii medicali sunt cei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, tratează boala şi sufletul, în baza simplei chemări a inimii.

Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dvs, căci ea, familia, este o forță motrice pentru toate cîte le realizați și, mai ales, să aveți parte de un timp adimensional pentru nobila Dvs activitate!

Cu multă considerațiune

IMSP SDMC